Cégtörténet

A Kovintrade Hungary Kft.-t 2004-ben alapították. Az azóta eltelt időszakban a szlovén tulajdonos vezetésével egy elismert, specializált és üzletileg sikeres nemzetközi kereskedelmi társasággá fejlődtünk. Bár anyavállalatunk már több mint 25 éve jelen van a piacon, továbbra is fiatalosak, ambiciózusak és sikeresek vagyunk, bátran tekintünk a jövőbe. Üzleti műveleteink a helyi piacra irányulnak, legfontosabb stratégiai területeink az színesfémkohászat, a kohászati termékek, a nyersanyagok és a vágószerszámok.

A Kovintrade Hungary Kft. a Kovintrade Csoport tagja, amely leányvállalatai és képviseletei révén 11 országban van jelen és világszerte több mint 5.500 vásárlóval, illetve 1500 beszállítóval rendelkezik.

Tisztában vagyunk vele, hogy az integráció, a hálózatépítés, a nemzetközi partnerségek létesítése és a piacismeret fejlesztése olyan feladatok, amelyek nélkül a 21. században nem képzelhető el a versenyképesség. Ezért büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a kiélezett verseny ellenére elismert, megbízható és üzletileg sikeres nemzetközi kereskedelmi társasággá fejlődtünk. Szakszerű piacismeretünknek és megbízható üzleti hozzáállásunknak köszönhetően magas hozzáadott értéket tudunk kínálni üzletfeleinknek.

Meggyőződésünk, hogy rendelkezünk a céljaink eléréséhez szükséges motivációval, tudással és energiával. Terveink a mind itthon, mind külföldön szakszerű munkát végző, képzett, tisztességes és lelkiismeretes munkatársainkon, a csapatmunkán és a valamennyi üzletfelünk irányában tanúsított megbízható magatartásunkon alapulnak.
A Kovintrade Hungary Kft.-ben a jövőben is megvalósítjuk és erősítjük jelszavunkat: „A tudás és a bizalom partnere”.

Marko Staroveški, vezérigazgató
Kovintrade d.d. Szlovénia